WielerWeekend Moerdijk 2019 – het aftellen begint!

juni 27, 2019

WielerWeekend Moerdijk 2019 – het aftellen begint!

Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2019 vindt wederom het Wielerweekend van Moerdijk plaats en wordt de 64e Profronde van Zevenbergen verreden.

Wegens de verbouwingen in het centrum zal het Wielerweekend uitwijken naar een parcours buiten het centrum met start en finish op de Zeestraat! Het VIP-terrein wordt dit jaar volledig nieuw vormgegeven op de nieuwe finish-locatie en de plaatselijke horeca zal zorgdragen voor voldoende horeca-faciliteiten in de finishstraat op zowel zaterdag als zondag.

Qua programma zal het komende Wielerweekend er als volgt uitzien:

Zaterdagprogramma

De zaterdag staat in het teken van zelf fietsen met de reeds bekende onderdelen zoals de toertochten, dikke banden races, het kampioenschap van Moerdijk en een prominentenrace. Gezien het succes van afgelopen jaar zullen ook de ID-race voor mensen met een verstandelijke beperking, de toertochten voor senioren en een scootmobieltocht op het programma staan.

Zondagprogramma

Op de zondag zijn traditiegetrouw de professionals aan de beurt, met in het voorprogramma de categorieën Nieuwelingen en Amateurs/Junioren/Sportklasse. Er is wederom een Dameskoers waarin naast Nederlandse toppers een internationaal veld aan de start zal staan. Daarna is er de mogelijkheid om als sponsor met een team mee te doen aan de bedrijfsploegenrit. Als afsluiting het prof-omnium voor de mannen met internationale en nationale toppers.

We hopen U zowel zaterdag 10 augustus als zondag 11 augustus langs het nieuwe parcours te mogen ontvangen. Zie voor meer informatie over het nieuwe parcours deze link.

We zien je graag op 10 & 11 augustus 2019!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws