Wielercafé met JOOP ZOETEMELK en LEO VAN VLIET als opwarmertje voor het wielerweekend

april 26, 2019

Wielercafé met JOOP ZOETEMELK en LEO VAN VLIET als opwarmertje voor het wielerweekend

Op 10 en 11 augustus a.s. vindt alweer de 64e editie plaats van wat in 1952 begon als plaatselijke amateur wielerronde maar ondertussen is uitgegroeid tot het Wielerweekend van Moerdijk annex de Profronde van Zevenbergen.

De Stichting Wielerronde Zevenbergen vindt dat het daarom tijd is voor een opwarmertje in de vorm van een wielercafé voor genodigden. Dat gaat plaatsvinden op donderdag 23 mei a.s. in restaurant De 7Bergsche Hoeve in Zevenbergen. Het is ook een mooie gelegenheid om de banden met sponsors en bijzondere relaties aan te halen en om nieuwe, interessante ontwikkelingen rondom dit evenement bekend te maken.

Traditiegetrouw wordt het Zevenbergse Wielercafé opgeluisterd door prominente gasten uit de wielerwereld. De lat ligt hoog, want de voorbije jaren waren coryfeeën als Servais Knaven, Jan Janssen, Jeroen Blijlevens, Adrie van der Poel, Johan van der Velden, Ludo Delcroix, Peter Winnen en Marianne Vos hier te gast.

Dat niveau wordt dit jaar moeiteloos gehaald met als special guests niemand minder dan oud-wereldkampioen en oud-Tour–, Vuelta–, Waalse Pijl– en Amstel Gold Race– winnaar Joop Zoetemelk  en Leo van Vliet, koersdirecteur van de Amstel Gold Race, oud-bondscoach en voormalig winnaar van Gent – Wevelgem.

Beiden worden aan de tand gevoeld door de beste wielerspeaker van ons land, Kees Maas.

Voorzitter Henk Hendrikx (l) met Joop Zoetemelk


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws