Toertochten

Inschrijving Rijk Zwaan Ster van Moerdijk Toertochten 2022

INSCHRIJVING NOG GESLOTEN!

Op zaterdag 6 augustus 2022 worden de traditionele Rijk Zwaan Ster van Moerdijk toertochten georganiseerd tijdens het Wielerweekend Moerdijk 2022. De Stichting Wielerronde Zevenbergen organiseert de tochten in samenwerking met Rijk Zwaan, Toer Wieler Club Zevenbergen (TWC) en Cycling Ambassadors West-Brabant (CAWB).

De ritten zullen dit jaar weer starten en finishen in centrum van Zevenbergen op de vertrouwde Markt!

Deelname aan de Rijk Zwaan Ster van Moerdijk toertocht kost bij voorinschrijving  € 7,50. De daginschrijving bedraagt € 10,00. Vrienden van de Profronde en Leden van de NTFU krijgen € 2 korting op het inschrijfgeld (i.g.v. NTFU lidmaatschapsnummer vermelden). Natuurlijk zorgen wij voor proviand voor onderweg en in de pauze. Na afloop is er een pastamaaltijd voor iedere deelnemer in de tent op de Markt. Ook zal er een bewaakte fietsstalling zijn.

Er kan worden ingeschreven op 2 afstanden, 110 km voor de getrainde toerfietsers (2 verschillende gemiddelde snelheden) en 85 km voor de recreanten.

110 km toertocht
Groepen toertochten
 • Groep 1 (110 km, kruissnelheid 30 km / uur)
  Vertrek 11.00 uur, finish voor 16.00 uur op de Markt, route Ster van Moerdijk. Incl. koffiepauze, locatie Zeestraat. Eventueel vertrek 2e groep 11.10 uur.
 • Groep 2 (110 km, kruissnelheid 28 km / uur)
  Vertrek 11.15 uur, finish voor 16.15 uur op de Markt, route Ster van Moerdijk. Incl. koffiepauze, locatie Zeestraat. Eventueel vertrek 2e groep 11.25 uur.
 • Groep 3 (85 km, kruissnelheid 27 km / uur)
  Vertrek 12.00 uur, finish voor 16.00 uur op de Markt, route Meermintocht 2 lussen, incl. koffiepauze, locatie Tent Zeestraat. Eventueel vertrek 2e groep 12.10 uur.
Programma op hoofdlijnen
 • Vanaf 10.00 uur aanmelding bij restaurant van der Hooft in de Kerkstraat tot start laatste toertocht
 • 11.00 – 12.00 uur vertrek groepen vanaf de Markt, Zevenbergen
 • 15.30 – 16.15 uur Binnenkomst op de Markt, Zevenbergen
Parcours Gemeente Moerdijk

Vaststelling parcours en begeleiding van de groepen wordt verzorgd door TWC. De groepen zullen tevens begeleid worden door motoren en voor- & achterrijders, deze worden verzorgd door CAWB en TWC.  Daarnaast worden volgauto’s ingezet.

Groepsgrootte

Deze zal  rond 40 deelnemers per groep zijn. Bij meer inschrijvingen worden groepen opgesplitst. Om hier goed zicht op te hebben is inschrijving via de website van de Profronde Zevenbergen zeer gewenst. Het aantal groepen is beperkt, zodra het maximum is bereikt wordt de inschrijving stopgezet.

Verzorging

Ontvangst tent Markt, stop onderweg (proviand & water bijvullen) tent Markt en na afloop pastamaaltijd tent Markt.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om!

 • Bij vermelding van uw e-mailadres geeft u ons toestemming om de nieuwsbrief over de Toertochten toe te sturen, deze ontvangt U enkele keren rondom het WielerWeekend. U kan ten allen tijde aangeven dat u de nieuwsbrief niet (meer) wenst te ontvangen. Dit kan met een reply op de nieuwsbrief of via ons mailadres info@profrondezevenbergen.nl
 • We registreren alleen noodzakelijke gegevens
 • Zie voor meer informatie onze privacy policy op onze website

We hopen je te mogen begroeten op zaterdag 1 augustus!

Inschrijfformulier