Schrijf je nu in voor de Rijkzwaan Ster van Moerdijk toertochten!

april 18, 2019

Inschrijving toertochten Rijkzwaan Ster van Moerdijk 2019

Op zaterdag 10 augustus 2019 worden de traditionele Rijk Zwaan Ster van Moerdijk toertochten georganiseerd tijdens het Wielerweekend Moerdijk 2019. De Stichting Wielerronde Zevenbergen organiseert de tochten in samenwerking met Rijk Zwaan, Toer Wieler Club Zevenbergen (TWC) en Cycling Ambassadors West-Brabant (CAWB).

Let op: De ritten zullen dit jaar starten en finishen in de Zeestraat te Zevenbergen en niet op de vertrouwde Markt vanwege de aanleg van de nieuwe haven. In 2020 zijn we weer terug in het vernieuwde centrum!

Deelname aan de Rijk Zwaan Ster van Moerdijk toertocht kost bij voorinschrijving  €7,50. De dag inschrijving bedraagt €10,00. Vrienden van de Profronde en Leden van de NTFU krijgen €2 korting op het inschrijfgeld (i.g.v. NTFU lidmaatschapsnummer vermelden). Natuurlijk zorgen wij voor proviand voor onderweg en in de pauze. Na afloop is er een pastamaaltijd voor iedere deelnemer in de tent op de Markt. Ook zal er een bewaakte fietsstalling zijn.

Er kan worden ingeschreven op 2 afstanden, 110 km voor de getrainde toerfietsers (2 verschillende gemiddelde snelheden) en 85 km voor de recreanten. Voor meer info en inschrijving voor de toertochten, klik op onderstaande link!

– Inschrijving toertochten –

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws