PROFOMNIUM EN DAMESKOERS OP ZATERDAGAVOND

april 14, 2023

De voorbereidingen voor het Wielerweekend Moerdijk 2023 zijn alweer in volle gang. Na een succesvolle editie in 2022 op een nieuw parcours door het vernieuwde stadshart van Zevenbergen zijn we blij te mogen melden dat EVELO B.V. Installatietechniek wederom de hoofdsponsor zal zijn van het EVELO Wielerweekend Moerdijk op zaterdag 5 & zondag 6 augustus 2023.

Programma 2023

Het programma staat inmiddels vast met als grote verrassing dat het prof-omnium en de dameskoers niet op de zondag maar op de zaterdag verreden zal worden. Dit heeft te maken met het WK Wielrennen wat plaats zal vinden in Glasgow, waarbij het WK mannen zal worden verreden op zondagmiddag. Om alle wielerliefhebbers de kans te bieden om zowel het WK te kunnen volgen als het Prof-omnium hebben we besloten om het programma om te gooien.

Klik hier voor het programma 2023!

Dit jaar gaan dus de wedstrijden op zaterdag verreden worden, met om 16.00 uur de start van het Prof-Omnium. Nieuw dit jaar is ook dat de dameskoers tijdens het Prof-omnium voor mannen verreden zal worden met start om 18.00 uur. De prijsuitreiking voor de mannen staat gepland om 20.30 uur. De VIP-tent zal dan op de zaterdag geopend zijn van 16.00 tot 21.00 uur, waarna de avond feestelijk zal worden afgesloten met entertainment op de Markt, verzorgd door de plaatselijke horeca.

Op de zondag zal dan het traditionele programma worden verreden met de toertochten, seniorentochten en Dikke Banden Races voor de jeugd. In de middag zal er een Wielercafe worden georganiseerd in de tent op het Marktplein, met leuke gasten en met de mogelijkheid om hier live het WK wielrennen voor mannen te volgen. Dit Wielercafe zal vrij toegankelijk zijn. Na het Wielercafe zal het Evelo Wielerweekend Moerdijk op zondagavond rond 17.30 uur worden afgesloten met de traditionele Prominentenrace en live entertainment.

Wederom dus een erg mooi programma! We hopen U uiteraard zowel op de zaterdag als de zondag te mogen verwelkomen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws