Open Kampioenschap Moerdijk niet-licentiehouders 2024

Open Port of Moerdijk kampioenschap voor niet licentie-houders 2024

Port of Moerdijk - MNEXT


Op zaterdag 3 augustus 2024 wordt het Port of Moerdijk ‘Kampioenschap van Moerdijk’ in de funklasse verreden voor niet-licentiehouders. Dit kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Port of Moerdijk, waarbij Port of Moerdijk jouw inschrijfgeld voor haar rekening neemt! Het Kampioenschap vind plaats op het centrumparcours in Zevenbergen waar ook de profs gaan rijden.

Het parcours van de profronde van Zevenbergen 2024

Voor de 11e keer zal er een heus Open Kampioenschap van de Gemeente Moerdijk voor niet-licentiehouders verreden worden tijdens het Wielerweekend Moerdijk 2024. Dit is een zogenaamde FUNKLASSE wedstrijd. Iedereen ongeacht leeftijd, man, vrouw, trimmer, etc kan meerijden in deze Funklasse. KNWU licentiehouders en leden van andere bonden zijn uitgesloten!

Deze wedstrijd wordt verreden op zaterdag 3 augustus 2024 om 12.00 uur op het parcours in het centrum over 24 ronden (= 32 km). Het klassement zal worden opgemaakt in 3 categorieen:

  1. mannen beneden 50 jaar
  2. mannen boven de 50 jaar
  3. dames.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier hiernaast. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname. Wij vragen 0,01 EUR voor verificatie van de inschrijving. Bijschrijven op de wedstrijddag kan tot 11.00 uur. Wees er echter snel bij, in verband met de veiligheid is er een maximum aantal deelnemers van 50.

De kosten voor deelname waren € 7,50, maar worden je aangeboden door Port of Moerdijk. Wel vragen we dus 0,01 EUR voor de inschrijving om de inschrijving te valideren. Hiermee is ook direct de verzekering via de KNWU geregeld. Het rugnummer kan vanaf 11.00 uur op de wedstrijddag afgehaald worden in de permanence in het centrum van Zevenbergen. Voorschrift voor het rijwiel is racefiets, een transponder wordt verstrekt door de KNWU. Vaste schaalhelm is verplicht!

Wij hopen wederom op een grote deelname en zijn erg benieuwd naar de nieuwe kampioenen van Moerdijk 2024!

In de Sportcentrum de Borgh in Zevenbergen is er vanaf 10.30 uur de mogelijkheid om te verkleden. Sportcentrum De Borgh, IJshof 1, Zevenbergen


Privacy

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om!

  • Bij vermelding van uw e-mailadres geeft u ons toestemming om de nieuwsbrief over het Open Kampioenschap toe te sturen, deze ontvangt U een aantal keer ten tijde van het WielerWeekend Moerdijk. U kan ten allen tijde aangeven dat u de nieuwsbrief niet (meer) wenst te ontvangen. Dit kan met een reply op de nieuwsbrief of via ons mailadres info@profrondezevenbergen.nl

  • We registreren alleen noodzakelijke gegevens
  • Zie voor meer informatie onze privacy policy op onze website

Inschrijfformulier