Open Kampioenschap Moerdijk niet-licentiehouders 2020

(open) kampioenschap van Moerdijk voor niet licentie-houders 2020

INSCHRIJVING GESLOTEN!

Voor de 6e keer zal er een heus Open Kampioenschap van de Gemeente Moerdijk voor niet-licentiehouders verreden worden tijdens het Wielerweekend Moerdijk 2020. Dit is een zogenaamde FUNKLASSE wedstrijd. Iedereen ongeacht leeftijd, man, vrouw, trimmer, etc kan meerijden in deze Funklasse. KNWU licentiehouders en leden van andere bonden zijn uitgesloten.

Deze wedstrijd wordt verreden op zaterdag 1 augustus 2020 om 18.00 uur op een deel van het parcours van de Profronde over ongeveer 35 ronden. De definitieve afstand en ronden voor de mannen en voor de vrouwen worden op de dag zelf met de juryvoorzitter vastgesteld. Het klassement zal worden opgemaakt in 3 categorieen, namelijk mannen beneden 50, mannen boven de 50 en dames.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier hiernaast met vermelding van voornaam, tussenvoegsel(s), achternaam, postcode en woonplaats, geboortedatum en mailadres. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname. Bijschrijven op de wedstrijddag kan tot 17.00 uur. Wees er echter snel bij, in verband met de veiligheid is er een maximum aantal deelnemers van 50.

De kosten voor deelname zijn € 7,50, waarmee ook direct de verzekering via de KNWU geregeld is. Het rugnummer kan vanaf 16.00 uur op de wedstrijddag afgehaald worden in de permanence in in de Zeestraat te Zevenbergen. Voorschrift voor het rijwiel is racefiets, een transponder wordt verstrekt door de KNWU. Vaste schaalhelm is verplicht.

Wij hopen wederom op een grote deelname en zijn erg benieuwd naar de nieuwe kampioenen van Moerdijk!

In de Sportcentrum de Borgh in Zevenbergen is er vanaf 16.30 uur de mogelijkheid om te verkleden. Sportcentrum De Borgh, IJshof 1, Zevenbergen

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om!

  • Bij vermelding van uw e-mailadres geeft u ons toestemming om de nieuwsbrief over het Open Kampioenschap toe te sturen, deze ontvangt U een aantal keer ten tijde van het WielerWeekend Moerdijk. U kan ten allen tijde aangeven dat u de nieuwsbrief niet (meer) wenst te ontvangen. Dit kan met een reply op de nieuwsbrief of via ons mailadres info@profrondezevenbergen.nl

  • We registreren alleen noodzakelijke gegevens
  • Zie voor meer informatie onze privacy policy op onze website