Open Kampioenschap Moerdijk niet-licentiehouders 2022

Open kampioenschap van Moerdijk voor niet licentie-houders 2023


Op zaterdag 5 augustus 2023 wordt het ‘Kampioenschap van Moerdijk’ in de funklasse verreden voor niet-licentiehouders. Dit gebeurt op het centrumparcours in Zevenbergen waar ook de profs gaan rijden.

Het parcours van de profronde van Zevenbergen 2023

Voor de 9e keer zal er een heus Open Kampioenschap van de Gemeente Moerdijk voor niet-licentiehouders verreden worden tijdens het Wielerweekend Moerdijk 2023. Dit is een zogenaamde FUNKLASSE wedstrijd. Iedereen ongeacht leeftijd, man, vrouw, trimmer, etc kan meerijden in deze Funklasse. KNWU licentiehouders en leden van andere bonden zijn uitgesloten!

Deze wedstrijd wordt verreden op zaterdag 5 augustus 2023 om 12.00 uur op het parcours in het centrum over 24 ronden (= 32 km). Het klassement zal worden opgemaakt in 3 categorieen:

  1. mannen beneden 50 jaar
  2. mannen boven de 50 jaar
  3. dames.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier hiernaast. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname. Bijschrijven op de wedstrijddag kan tot 11.00 uur. Wees er echter snel bij, in verband met de veiligheid is er een maximum aantal deelnemers van 50.

De kosten voor deelname zijn € 7,50, waarmee ook direct de verzekering via de KNWU geregeld is. Het rugnummer kan vanaf 11.00 uur op de wedstrijddag afgehaald worden in de permanence in het centrum van Zevenbergen. Voorschrift voor het rijwiel is racefiets, een transponder wordt verstrekt door de KNWU. Vaste schaalhelm is verplicht!

Wij hopen wederom op een grote deelname en zijn erg benieuwd naar de nieuwe kampioenen van Moerdijk 2023!

In de Sportcentrum de Borgh in Zevenbergen is er vanaf 10.30 uur de mogelijkheid om te verkleden. Sportcentrum De Borgh, IJshof 1, Zevenbergen


Privacy

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om!

  • Bij vermelding van uw e-mailadres geeft u ons toestemming om de nieuwsbrief over het Open Kampioenschap toe te sturen, deze ontvangt U een aantal keer ten tijde van het WielerWeekend Moerdijk. U kan ten allen tijde aangeven dat u de nieuwsbrief niet (meer) wenst te ontvangen. Dit kan met een reply op de nieuwsbrief of via ons mailadres info@profrondezevenbergen.nl

  • We registreren alleen noodzakelijke gegevens
  • Zie voor meer informatie onze privacy policy op onze website

Inschrijfformulier