Joannathan Duinkerke wint de eerste koers voor ID-Cycling

augustus 12, 2018

Joannathan Duinkerke wint de eerste koers voor ID-Cycling

 

 

De ronde van 1200 meter lang was echt niet de gemakkelijkste in het circuit van, ID-Cycling. Een heel moeilijk te sturen parkoers. Na twee scherpe bochten volgde er een stukje vals plat, weer twee bochten een kronkelende S bocht, nog een stukje vals plat en nog twee bochten eer de finish er was na een ronde.

 

Ofschoon het voor iedereen gelijk is, was dit technische parkoers heel zwaar. Met z’n drieën kwamen ze door de eerste ronde. Joannathan Duinkerke, Michael Katuin en Davy Mertens met op enige afstand de tandem van, Sven en Perry Megens die het dubbel zwaar hadden op dit bochtige parkoers. Michael, weet het ook dat er bochten zijn in, Zevenbergen want hij raakte het contact kwijt in de kop door een stuurfout.

 

Natuurlijk probeerden zowel, Joannathan als Davy er van tussenuit te gaan echter bij het luiden van de bel kwamen ze nog met z’n tweeën door. Joannathan, maakte er één lange sprint van, als een, “duveltje” stuurde hij z’n fiets over het parkoers om met een kleine voorsprong aan te komen. Davy werd mooi 2e en de tandem van, Sven en Perry keurig 3e want die hadden de enthousiaste, Michael nog ingehaald en zo werd, Micheal 4e.

 

Bijna heel de wedstrijd jakkerde, Brian Nugteren alleen over het parkoers om wel verdiend 5e te worden. Nog zo’n singel was, Jean Hamers. Jean werd keurig 6e.

 

In haar vorige koers was ze enigszins het, “spoor” bijster, Irma van Duyn. Nu beet ze zich vast in het wiel van, Edwin Raas omdat nooit meer los te laten en Edwin zelfs in de sprint versloeg. Ze werd, Irma heel mooi 7e en 1e dame en de hard werkende, Edwin 8e. Roxanne de Boeff was de 2e dame en all-in 9e.

 

Uitslag

  1. Joannathan Duinkerke, Kapelle
  2. Davy Mertens, Oudenbosch
  3. Sven Megens / Perry Megens (tandem), Oud Gastel
  4. Michael Katuin, Rotterdam
  5. Brian Nugteren, Alblasserdam
  6. Jean Hamers, Fijnaart
  7. Irma van Duyn (dame), Schoondijke
  8. Edwin Raas, Hulst
  9. Roxanne de Boeff (dame), Dordrecht

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws