Impressie Wielerweekend Moerdijk zaterdag 10 augustus 2019

augustus 10, 2019

Impressie Wielerweekend Moerdijk zaterdag 10 augustus 2019

Even leek het erop dat de harde wind roet in het eten zou gooien, maar de meeste onderdelen gingen gewoon door. Hier en daar een buitje, maar over het algemeen was het droog en verliep alles naar wens. De zon liet zich regelmatig zien en de tenten werden nog eens extra vastgesnoerd!

De editie Wielerweekend Moerdijk 2019 wordt dit keer niet in het centrum gehouden, maar in de Zeestraat. Dit vanwege de werkzaamheden aan de te realiseren haven in het centrum.

Toertochten

Vanaf 11 uur vertrokken de deelnemers aan de toertochten van 85 en 110 km. Na de eerste lus verreden te hebben, kwamen de eerste groepen binnen voor een lunch en drank om de verbande calorieën weer aan te vullen voor de 2e lus dwars door onze gemeente Moerdijk.

De eerste groep van de 110 km vertrok rond 11.00 uur.

De eerste twee groepen voor de 110 km Rijkzwaan Ster van Moerdijk toertochten zijn inmiddels onderweg 🚴🏽‍♂️ Veilige km’s en hou rekening met de harde wind en met elkaar!

Geplaatst door Profronde Zevenbergen op Zaterdag 10 augustus 2019

 

Seniorentocht

Hierna was het de beurt aan de senioren, die deelnamen aan de 20, 40 of 60 km tocht door onze gemeente.

Scootmobieltocht

Start van de scootmobieltocht!

Start Scootmobieltocht #wielerweekendmoerdijk

Geplaatst door Profronde Zevenbergen op Zaterdag 10 augustus 2019

Dikke banden race

De dikke banden race was net als voorgaande jaren weer een enorm succes! In drie verschillende leeftijdscategorieën werd vol enthousiasme gestreden om het podium. Iedere deelnemer kreeg na afloop een medaille en een zak met wat lekkers en drinken. De winnaars werden op het podium in de tent gehuldigd en kregen een beker (hierover later meer).

Onder de deelnemers werden drie mooie mountainbikes verloot door Peter van den Kieboom van Kieboom Fietsen uit Zevenbergen.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws