EEN MEER DAN GESLAAGD WIELERCAFÉ

mei 3, 2022

Dat was het zeker, op donderdag 21 april 2022 in de thuisbasis van installatiebedrijf EVELO B.V. Voor Stichting Wielerronde Zevenbergen (SWZ) was het de aftrap voor de 65e editie van wat in 1952 begon als de Wielerronde van Zevenbergen en tegenwoordig bekend staat als het EVELO Wielerweekend Moerdijk.

De ruim 100 aanwezigen kregen een goed gevuld programma voorgeschoteld waarvan de diverse onderwerpen kundig aan elkaar werden gepraat door Henk den Ridder, die ook met verve de kahoot-kwis en het onvermijdelijke petje-op-petje-af leidde.

De avond was tevens het eerste officiële optreden van de nieuwe voorzitter, Joeri Kamp. Deze kon melden dat het organiserende comité vast van plan is om na een noodgedwongen onderbreking van twee jaar in het weekend van 6 en 7 augustus a.s. door te gaan waar men in 2019 was gebleven, inclusief  de nodige vernieuwingen om het evenement nog sterker en attractiever te maken.

Nieuwe ontwikkelingen stonden dan ook centraal in het programma van dit wielercafé, maar het hoofdgerecht van het menu was het inspirerende optreden van de gastspreker, oud-beroepsrenner Bram Tankink.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws