Dikke Banden & Prominenten Race

Aanmelding Kieboom Fietsen Decathlon Dikke Banden Race 2018 is geopend!

 

 

Zou jij je ook een keer als een echte wielrenner of wielrenster aan een wedstrijd mee willen doen en kans maken op een mountainbike?

 

De Profronde Zevenbergen organiseert ook komend jaar als onderdeel van het Wielerweekend op zaterdag 11 augustus een Dikke Banden Race samen met Kieboom Fietsen en Decathlon. Aanvang is 15.o0 uur voor de eerste categorie. Start en finish zijn op de Grote Markt in Zevenbergen. Je doet dat op je eigen gewone fiets. Een racefiets mag niet (banden minimaal 28mm). Je mag ook nog geen echte wielrenner zijn (een renner met een licentie bij de KNWU) en je moet verplicht een helm op.  Als je zelf geen helm hebt kun je die lenen van ons. Zie ook de website www.dikkebandenrace.nl. Het parcours waar je op rijdt is helemaal verkeersvrij en beveiligd.

 

Er wordt in 3 categorieën gereden:

  1. meisjes en jongens geboren in 2006 en 2007
  2. meisjes en jongens geboren in 2008 en 2009
  3. meisjes en jongens geboren in 2010 en 2011

 

Iedere deelnemer krijgt een shirt en een medaille en per categorie wordt er een mountainbike verloot, beschikbaar gesteld door Kieboom Fietsen! En voor de eerste drie van elke categorie (jongens en meisjes) zijn er mooie bekers te winnen!

Extra prijs: Welke school of vereniging wint de wisselbeker? De school of de vereniging met de meeste deelnemers wint deze mooie wisselbeker.

 

De winnaars mogen deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap (datum en plaats nog niet bekend)

Deelname is gratis!

Dit evenement wordt georganiseerd i.s.m. Kieboom Fietsen & Decathlon.

 

 

Schrijf je nu in door het formulier hiernaast in te vullen of via www.dikkebandenrace.nl

Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om!

  • Je ouders moeten toestemming voor deelname geven. Graag als emailadres dus een adres van je ouders opgeven. Dit emailadres gebruiken we om informatie over de DikkeBandenRace toe te sturen, je ouders kunnen ten allen tijde aangeven dat ze de nieuwsbrief voor de DikkeBandenRace niet (meer) wensen te ontvangen. Dit kan met een reply op de nieuwsbrief of via ons mailadres info@profrondezevenbergen.nl
  • We registreren alleen noodzakelijke gegevens
  • Zie voor meer informatie onze privacy policy op onze website

Je naam

JongenMeisje

Geboortedatum

Categorie 1Categorie 2Categorie 3

E-mailadres

Woonadres

Postcode

Woonplaats

School/Vereniging

Sponsors