Bestuurlijke mutaties SWZ

mei 5, 2022

Het proces van bestuurlijke continuïteit en dus verjonging is een permanent punt van aandacht. Het leidde ertoe dat geleidelijk afscheid wordt genomen van de 70-ers Frans Hagenaars (bestuurslid vanaf begin jaren ’80 van de vorige eeuw en daarvoor vrijwilliger !), Din van Beers (bestuurslid / secretaris sinds 2006) en Henk Hendrikx (bestuurslid / voorzitter sinds 2006).

Frans en Henk hebben het bestuur al verlaten maar schuiven voorlopig nog wel aan in de rol van vrijwilliger en adviseur. Din blijft vooralsnog deel uitmaken van het bestuur om de opvolgende secretaris, die ondertussen is aangetreden, in te werken.

Van links naar rechts: Wim Nelemans, interviewer Henk den Ridder, Joeri Kamp, Roxanne Louwagie en Marjorie Gelens.

De noodzakelijke aanvulling werd gevonden in de dames Roxanne Louwagie (de nieuwe secretaris), Marjorie Gelens en dhr.Wim Nelemans. Roxanne en Marjorie zijn beiden als sinds hun jeugd wielerliefhebber en hebben een verleden als KNWU-jurylid (Roxanne nog steeds). Wim heeft naar eigen zeggen van huis uit wat minder met wielrennen maar des te meer met evenementen en met Zevenbergen, met als logisch gevolg dat sponsoring zijn voornaamste aandachtsveld wordt.

Gevolg van deze bestuurlijke mutaties is dat er een nieuw voorzitter is benoemd in de persoon van Joeri Kamp; Joeri maakt al vanaf 2011 deel uit van het wielercomité.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuws