Danny van Poppel, de vierde Tourrenner in Zevenbergen!

augustus 4, 2023

Zaterdag 5 augustus wordt een spectaculaire dag in Zevenbergen, want naast de al eerder genoemde toppers zullen we ook Danny van Poppel aan de start zien verschijnen. Deze Nederlandse sprinter is een van de sterkste renners in zijn discipline en rijdt momenteel voor Bora – Hans Grohe.

In de Tour de France van 2023 speelde Van Poppel een cruciale rol als lead-out voor Jordi Meeus, wat resulteerde in de glorieuze overwinning van Meeus op de Champs-Élysées. Maar laten we niet vergeten dat Van Poppel zelf ook razendsnel is, dit jaar triomfeerde hij in Rund um Köln en eindigde hij een keer in de top 6 van een Tour-etappe.

Zijn palmares is indrukwekkend, met overwinningen in onder andere de Vuelta, Mémorial Frank Vandenbroucke (2x), Gooikse Pijl en etappes in de rondes van Burgos, Polen, Wallonië, Noorwegen en West-Vlaanderen. In Zevenbergen zal hij zeker een geduchte concurrent zijn voor de overwinning.

En alsof dat nog niet genoeg is, zullen we ook zijn broer Boy van Poppel in actie zien. Boy rijdt voor Intermarché Circus Wanty en heeft al enkele deelnames aan de Vuelta op zijn naam staan. Een van de hoogtepunten in zijn carrière is de etappewinst in de Ronde van Normandië.

Mis deze unieke kans niet om deze getalenteerde broers in actie te zien tijdens deze spannende race in Zevenbergen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws