Toertochten

Inschrijving Rijk Zwaan Toertochten 2023


Update!!

Gezien de lage aantal inschrijvingen voor de 110 km (28 en 30 gemiddeld) en de verwachte slechte weersomstandiheden, is door de organisatie besloten om deze afstand niet te verrijden door middel van een peleton en voorrijders (motors).

De toch kan wel gefietst worden via de GPS (zie hieronder de GPX-coördinaten)! De deelnemers die zich al ingeschreven hebben voor de 110 km (28 en 30 gem) en deze hierdoor niet willen fietsen, kunnen hun geld bij de organisatie terugvragen via een e-mail naar onze penningmeester.

De 85 km wordt wél in peletonsvorm gereden. Lees meer!


Op zondag 6 augustus 2023 worden de traditionele Rijk Zwaan toertochten georganiseerd tijdens het EVELO Wielerweekend Moerdijk 2023. De Stichting Wielerronde Zevenbergen organiseert de tochten in samenwerking met Rijk Zwaan, Toer Wieler Club Zevenbergen (TWC) en Cycling Ambassadors West-Brabant (CAWB).

De ritten zullen dit jaar weer starten en finishen in centrum van Zevenbergen op de vertrouwde Markt!

Deelname aan de Rijk Zwaan toertocht kost bij voorinschrijving € 12,50. De daginschrijving bedraagt € 15,00. Vrienden van de Profronde en Leden van de NTFU krijgen € 2,50 korting op het inschrijfgeld (i.g.v. NTFU lidmaatschapsnummer vermelden!). Natuurlijk zorgen wij voor proviand voor onderweg en in de pauze. Na afloop is er een pastamaaltijd voor iedere deelnemer in de tent op de Markt. Ook zal er een bewaakte fietsstalling zijn.

Er kan worden ingeschreven op 2 afstanden, 110 km voor de getrainde toerfietsers (2 verschillende gemiddelde snelheden) en 85 km voor de recreanten.

Groepen toertochten

  • Groep 1 (110 km, gem. snelheid 30 km / uur)
   Vertrek 11.15 uur. Start en finish op de Markt, Incl. koffiepauze.
  • Groep 2 (110 km, gem. snelheid 28 km / uur)
   Vertrek 11.30 uur. Start en finish op de Markt, Incl. koffiepauze.
  • Groep 3 (85 km, gem. snelheid 27 km / uur)
   Vertrek 12.00 uur. Start en finish op de Markt, Incl. koffiepauze.

Parcours Gemeente Moerdijk

Vaststelling parcours en begeleiding van de groepen wordt verzorgd door TWC met voor- & achterrijders en motardbegeleiding. Daarnaast worden volgauto’s ingezet. De routes (GPX-coördinaten) zijn te downloaden voor op je navagatie via onderstaande link!

Aanmelden

Men behoort zich een half uur voor vertrek aan te melden in de tent op de Markt!

Verzorging

Ontvangst tent Markt, stop onderweg (proviand & water bijvullen) tent Markt en na afloop pastamaaltijd tent Markt. Er is ook mogelijkheid tot douchen in Hotel De Borgh op IJshof 1.


Privacy

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om!

 • Bij vermelding van uw e-mailadres geeft u ons toestemming om de nieuwsbrief over de Toertochten toe te sturen, deze ontvangt U enkele keren rondom het WielerWeekend. U kan ten allen tijde aangeven dat u de nieuwsbrief niet (meer) wenst te ontvangen. Dit kan met een reply op de nieuwsbrief of via ons mailadres info@profrondezevenbergen.nl
 • We registreren alleen noodzakelijke gegevens
 • Zie voor meer informatie onze privacy policy op onze website

We hopen je te mogen begroeten op zondag 6 augustus!

Inschrijfformulier

Er kan ook op de dag zelf ingeschreven worden in de VIP-tent op De Markt.