Toertochten

Inschrijving Rijk Zwaan Ster van Moerdijk Toertochten 2020

INSCHRIJVING GESLOTEN!

Op zaterdag 1 augustus 2020 worden de traditionele Rijk Zwaan Ster van Moerdijk toertochten georganiseerd tijdens het Wielerweekend Moerdijk 2020. De Stichting Wielerronde Zevenbergen organiseert de tochten in samenwerking met Rijk Zwaan, Toer Wieler Club Zevenbergen (TWC) en Cycling Ambassadors West-Brabant (CAWB).

De ritten zullen net als vorig jaar starten en finishen in de Zeestraat te Zevenbergen en niet op de vertrouwde Markt vanwege de aanleg van de nieuwe haven.

Deelname aan de Rijk Zwaan Ster van Moerdijk toertocht kost bij voorinschrijving  € 7,50. De dag inschrijving bedraagt € 10,00. Vrienden van de Profronde en Leden van de NTFU krijgen € 2 korting op het inschrijfgeld (igv NTFU lidmaatschapsnummer vermelden). Natuurlijk zorgen wij voor proviand voor onderweg en in de pauze. Na afloop is er een pastamaaltijd voor iedere deelnemer in de tent in de Zeestraat. Ook zal er een bewaakte fietsstalling zijn.

Er kan worden ingeschreven op 2 afstanden, 110 km voor de getrainde toerfietsers (2 verschillende gemiddelde snelheden) en 85 km voor de recreanten.

110 km toertocht
Groepen toertochten
 • Groep 1 (110 km, kruissnelheid 30 km / uur)
  Vertrek 11.00 uur, finish voor 16.00 uur in de Zeestraat, route Ster van Moerdijk. Incl. koffiepauze, locatie Zeestraat. Eventueel vertrek 2e groep 11.10 uur.
 • Groep 2 (110 km, kruissnelheid 28 km / uur)
  Vertrek 11.15 uur, finish voor 16.15 uur in de Zeestraat, route Ster van Moerdijk. Incl. koffiepauze, locatie Zeestraat. Eventueel vertrek 2e groep 11.25 uur.
 • Groep 3 (85 km, kruissnelheid 27 km / uur)
  Vertrek 12.00 uur, finish voor 16.00 uur in de Zeestraat, route Meermintocht 2 lussen, incl. koffiepauze, locatie Tent Zeestraat. Eventueel vertrek 2e groep 12.10 uur.
Programma op hoofdlijnen
 • Vanaf 10.00 uur aanmelding bij inschrijftent in de Zeestraat, Zevenbergen tot start laatste toertocht
 • 11.00 – 12.00 uur vertrek groepen vanaf de Zeestraat, Zevenbergen
 • 15.30 – 16.15 uur Binnenkomst op de Zeestraat, Zevenbergen
Parcours Gemeente Moerdijk

Vaststelling parcours en begeleiding van de groepen wordt verzorgd door TWC. De groepen zullen tevens begeleid worden door motoren en voor- & achterrijders, deze worden verzorgd door CAWB en TWC.  Daarnaast worden volgauto’s ingezet.

Groepsgrootte

Deze zal  rond 40 deelnemers per groep zijn. Bij meer inschrijvingen worden groepen opgesplitst. Om hier goed zicht op te hebben is inschrijving via de website van de Profronde Zevenbergen zeer gewenst. Het aantal groepen is beperkt, zodra het maximum is bereikt wordt de inschrijving stopgezet.

Verzorging

Ontvangst tent Zeestraat, stop onderweg (proviand & water bijvullen) tent Zeestraat en na afloop pastamaaltijd tent Zeestraat.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om!

 • Bij vermelding van uw e-mailadres geeft u ons toestemming om de nieuwsbrief over de Toertochten toe te sturen, deze ontvangt U enkele keren rondom het WielerWeekend. U kan ten allen tijde aangeven dat u de nieuwsbrief niet (meer) wenst te ontvangen. Dit kan met een reply op de nieuwsbrief of via ons mailadres info@profrondezevenbergen.nl
 • We registreren alleen noodzakelijke gegevens
 • Zie voor meer informatie onze privacy policy op onze website

We hopen je te mogen begroeten op zaterdag 1 augustus!

Inschrijfformulier