Toertochten

Inschrijving Rijk Zwaan Ster van Moerdijk Toertochten 2022

Op zaterdag 6 augustus 2022 worden de traditionele Rijk Zwaan Ster van Moerdijk toertochten georganiseerd tijdens het Wielerweekend Moerdijk 2022. De Stichting Wielerronde Zevenbergen organiseert de tochten in samenwerking met Rijk Zwaan, Toer Wieler Club Zevenbergen (TWC) en Cycling Ambassadors West-Brabant (CAWB).

De ritten zullen dit jaar weer starten en finishen in centrum van Zevenbergen op de vertrouwde Markt!

Deelname aan de Rijk Zwaan Ster van Moerdijk toertocht kost bij voorinschrijving € 12,50. De daginschrijving bedraagt € 15,00. Vrienden van de Profronde en Leden van de NTFU krijgen € 2,50 korting op het inschrijfgeld (i.g.v. NTFU lidmaatschapsnummer vermelden!). Natuurlijk zorgen wij voor proviand voor onderweg en in de pauze. Na afloop is er een pastamaaltijd voor iedere deelnemer in de tent op de Markt. Ook zal er een bewaakte fietsstalling zijn.

Er kan worden ingeschreven op 2 afstanden, 110 km voor de getrainde toerfietsers (2 verschillende kruissnelheden) en 85 km voor de recreanten.

Groepen toertochten

  • Groep 1 (110 km, kruissnelheid 30 km / uur)
   Vertrek 09.00 – 11.00 uur. Start en finish op de Markt, Incl. koffiepauze.
  • Groep 2 (110 km, kruissnelheid 28 km / uur)
   Vertrek 09.00 – 11.00 uur. Start en finish op de Markt, Incl. koffiepauze.
  • Groep 3 (85 km, kruissnelheid 27 km / uur)
   Vertrek 10.00 – 11.00 uur. Start en finish op de Markt, Incl. koffiepauze.

De tochten kunnen ook individueel of met een groepje vrienden gefietst worden!

Parcours Gemeente Moerdijk

Vaststelling parcours en begeleiding van de groepen wordt verzorgd door TWC met voor- & achterrijders en motardbegeleiding. Daarnaast worden volgauto’s ingezet.

Aanmelden

Men behoort zich een half uur voor vertrek aan te melden in de tent op de Markt!

Groepsgrootte

Deze zal rond 40 deelnemers per groep zijn. Bij meer inschrijvingen worden groepen opgesplitst. Om hier goed zicht op te hebben is inschrijving via de website van de Profronde Zevenbergen zeer gewenst. Het aantal groepen is beperkt, zodra het maximum is bereikt wordt de inschrijving stopgezet.

De tochten kunnen ook individueel of met een groepje vrienden gefietst worden!

Verzorging

Ontvangst tent Markt, stop onderweg (proviand & water bijvullen) tent Markt en na afloop pastamaaltijd tent Markt. Er is ook mogelijkheid tot douchen in Hotel De Borgh op IJshof 1.

Privacy

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om!

 • Bij vermelding van uw e-mailadres geeft u ons toestemming om de nieuwsbrief over de Toertochten toe te sturen, deze ontvangt U enkele keren rondom het WielerWeekend. U kan ten allen tijde aangeven dat u de nieuwsbrief niet (meer) wenst te ontvangen. Dit kan met een reply op de nieuwsbrief of via ons mailadres info@profrondezevenbergen.nl
 • We registreren alleen noodzakelijke gegevens
 • Zie voor meer informatie onze privacy policy op onze website

We hopen je te mogen begroeten op zaterdag 6 augustus!

Inschrijfformulier