Organisatie op koers voor Profronde 2014

mei 29, 2014

Het bestuur van de profronde Zevenbergen is alweer geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor de 59ste ronde van Zevenbergen op 10 augustus 2014. Voorbereidingen welke een stevige inspanning van het hele bestuur vragen om m.n. het behouden van de huidige en het werven van nieuwe sponsors voor het nog altijd gratis toegankelijke evenement.

 

Nu de recessie op zijn retour is maar de zekerheid over het voortbestaan van bedrijven nog vaak aan een zijden draad hangt, moeten we extra inspanningen verrichten om de ronde van 2014 veilig te kunnen stellen. Nog geen noodkreet maar wel een signaal aan allen die de Stichting Wielerronde Zevenbergen een warm hart toe dragen, om via zijn / haar relatie in hun eigen branche mee te laten denken en waar mogelijk mee te doen aan het ondersteunen van dit prachtige bovenregionale evenement.

 

Voorbereidingen waarin we ook worden geconfronteerd met hogere vergoedingen voor diensten van derden welke strikt noodzakelijk zijn om de ronde de juiste veiligheid en sfeer te kunnen geven wat de profronde van Zevenbergen al jaren kenmerkt.

 

Het stichtingsbestuur is op zoek naar vrijwilligers welke op 10 augustus hand en spandiensten willen verzorgen voor de beveiliging van het parcours (aanmelden graag via profronde@outlook.com of telefonisch via 06-48536443.

 

Als er meer nieuws te melden is over deelnemende renners, nieuwe sponsors of andere ontwikkelingen over de ronde die wij kunnen delen, leest u dit in de aankomende periode in dag- en weekbladen zoals BN de Stem, de Moerdijkse Bode en op deze website.

 

Bent u nog geen lid van onze “Vrienden van de Profronde”?

Meld u zich dan snel aan op deze website en win één van de fantastische prijzen!

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws