Rondemiss 2014 stelt zich voor…

juni 6, 2014

Beste wielerfans,

 

Mijn naam is Esther de Vries, ik ben 21 jaar en geboren in Roosendaal. Bij de 59ste editie van de Profronde van Zevenbergen mag ik voor de tweede keer de rondemiss zijn! Vorig jaar was het een zeer geslaagde dag, dus ook dit jaar heb ik er weer veel zin in.

 

Voor degenen die mij nog niet kennen: in het dagelijks leven ben ik psychologiestudente aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vorig jaar ben ik vier maanden op internationale uitwisseling geweest in Zweden. Ik zou iedereen aanraden om eens op vakantie te gaan naar Scandinavië, het is er ontzettend mooi en geschikt om er lange fietstochten te maken!

 

Esther_Ronde_van_Zevenbergen_1

De Profronde van Zevenbergen bezoek ik al vanaf 2007 elk jaar. Het was geweldig om de ronde vorig jaar mee te hebben gemaakt in de rol van rondemiss. Ik vind het dan ook heel leuk dat het bestuur mij heeft gevraagd of ik in 2014 nogmaals rondemiss wil zijn!

 

Mijn wielerkoorts begon toen ik zeven jaar geleden een etappe van de Tour de France bezocht. Ik was meteen helemaal verkocht aan de sport en dat is nooit meer overgegaan! Ieder jaar probeer ik met de familie bij vier of vijf etappes van de Tour te gaan kijken en de criteriums achteraf worden ook zeker niet overgeslagen.

 

De Profronde van Zevenbergen is favoriet omdat de sfeer altijd zo goed is! Ik hoop jullie allemaal te zien op zondag 10 augustus in het prachtige Zevenbergen. Alle wielerfans, wielrenners en de organisatie een heel leuk wielerweekend gewenst!

 

Groetjes, Esther de Vries

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws