Pers & Media

Accrediteren

Indien u verslag wilt doen van het WielerWeekend Moerdijk verzoeken wij u zich aan te melden vóór 2 augustus 2024. Dit kan door een e-mail met uw gegevens, die van uw medium en een scan van uw perskaart te sturen naar secretariaat@wielerweekendmoerdijk.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw accreditatie.

Interviewaanvragen

Indien u tijdens het WielerWeekend een uitgebreider interview wilt afnemen, verzoeken wij u dit bij uw aanmelding te vermelden. Op deze manier kunnen we u laten weten of er tijd/ruimte is voor een interview.

Foto’s nemen

Indien u tijdens het WielerWeekend Moerdijk foto’s wilt nemen op of rond het parcours voor professioneel gebruik, verzoeken wij u zich ook aan te melden vóór 2 augustus 2024. Dit kan door een e-mail met uw gegevens en uitleg over het medium waarvoor deze foto’s gebruikt gaan worden te sturen naar secretariaat@wielerweekendmoerdijk.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Aanwezigheid zaterdag 3 augustus 2024

Op zaterdag 3 augustus 2024 kunt u (zowel pers als fotografen) zich vanaf 11.30 uur melden bij de VIP-tent. Hier krijgt u op vertoon van uw identiteitsbewijs en uw bevestiging een perskaart. Op vertoon van deze perskaart heeft u toegang tot het parcours van het WielerWeekend Moerdijk.

Pers & fotografen zonder perskaart worden van het parcours en voor het podium geweerd. Toegang tot het parcours op vrijdag 2 augustus 2024 is vrij.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Secretariaat Stichting Wielerronde Zevenbergen

E-mail